Szakgimnázium

 

Szakgimnáziumi képzések

Szakközépiskola

 

Szakközépiskolai képzések

Érettségi után

 

Érettségi utáni szakképzés

Szakközépiskola után

Felnőttoktatás

 

Beiskolázás

2019 - 2020

Híd II. program

Jelenlegi hely

Ha legalább az általános iskola 6. osztályát sikeresen elvégezted, és 2017. augusztus 31-ig betöltöd minimum a 15. életévedet, akkor gyere a Híd programba! A program 20 hónapos, amelynek tartama alatt a tanulók ösztöndíjat, a program végén pedig rész-szakképesítést kaphatnak.

A Híd programban résztvevő tanulóinknak optimális tanulási környezetet alakítottunk ki (mozgatható bútorok, számítógépek, interaktív tábla, jól felszerelt könyvtár, fejlesztő játékok, berendezett konyha és étkező). A Híd programban dolgozó pedagógusok, akik tapasztalatokat szereztek már különböző innovatív programokban (szakmatanulásra felkészítő osztályok, Dobbantó) munkájuk során a személyközpontú pedagógia elveit követik. A tanév folyamán gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, differenciáló szakpedagógus, mentálhigiénikus, pályaorientációs tanár, pályaorientációs konzulens és mediátor is segíti a tanulók munkáját.

Bővebb információkat illetve felvilágosítást kérhetnek telefonon vagy e-mailben Kozmáné Vincze Évától (06-30/326-4924, evavinc@gmail.com),

Induló HÍD képzések (2 éves):

1. évfolyamos osztályok:
könyvkötő (egy csoport)
ács-állványozó (két csoport)
szobafestő (egy csoport, de az iskolában)
bv-ben nem indítunk osztályt

Felvételi tájékoztató 2019-2020

 

Fontos fogalmak a sikeres pályaválasztáshoz

Ha nem tudsz eligazodni a pályaválasztás útvesztőjében, csak kattints erre a képre ... 

Mi segítünk!

Mi mondtuk - Rólunk mondták...

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. és azóta sem bántam meg egyetlen pillanatát a nyilvánvaló nehézségek ellenére. Köszönöm, hogy itt lehetek!"
"Én büszke vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek, amit azt hiszem mindig is csinálni akartam. Büszke vagyok, hogy Gáspár-os voltam és vagyok. Igen itt kezdtük sokan és ide is érkeztünk vissza."

Mottó

"Őrizd meg, kedves fiam, jó erkölcsödet, óvatos légy barátaid megválasztásában, a rossz társaságot és a henyeséget kerüld. Légy hű munkaadódhoz, az Isten fog segíteni törekvéseidben."

(Gáspár András édesapjának intelmei fiához)

 

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

 

Facebook

Elérhetőség

Kecskeméti Szakképzési Centrum
Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

6000 Kecskemét,
Hunyadi tér 2.

Tel.: (+36) 76 480 744
Fax: (+36) 76 487 928

Email: gaspar@kecskemetiszc.hu

OM kód: 203041

Térkép