Szakgimnázium

Szakgimnáziumi képzések

Szakközépiskola

Szakközépiskolai képzések

Érettségi után

Érettségi utáni szakképzés

Szakiskola után

Felnőttoktatás

Beiskolázás

2018 - 2019

Európai Tehetségpont lett iskolánk

Jelenlegi hely

Örömmel tudatjuk, hogy iskolánk az elsők közt került fel az Európai Tehetséghálózat térképére.
A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2014 májusától viseli a Tehetségpont, 2015 októberétől pedig az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet.
Büszkék vagyunk arra, hogy 2016. május 3-ától pedig szervezetünk/ tehetségpontunk immár Európai Tehetségpont lett, az Európai Tehetségtámogató Hálózat részévé vált.

Az Európai Tehetségsegítő Hálózat 2015 őszén alakult meg hivatalosan Brüsszelben. Ebben a pillanatban 13 országból 14 Európai Tehetségközpont és a mi iskolánkkal együtt 25 országból körülbelül 250 Európai Tehetségpont része a hálózatnak.
Európai Tehetségpontunk z Európai Tehetségtérképen Kecskemét városnevére kattintva megtalálható: http://www.echa.info/high-ability-in-europe/.

Iskolánk EuTalent weboldala: http://www.gasz.hu
Örömmel tölt el bennünket, hogy az iskolánkban évek óta folyamatosan bővülő tehetséggondozói tevékenység pályázatunk elfogadásával európai nyilvánosságot nyert s ezáltal új lehetőségek nyílnak meg előttünk. Büszkék vagyunk arra, hogy városunk hírnevét jövőbeni talent-projektjeinkkel is öregbíthetjük.
Az elismerő címet a Budapesti Európai Tehetségközpont és a MATEHETSZ szervezésében 2016. október 1-jén veszik át iskolánk képviselői Budapesten.

Mi mondtuk - Rólunk mondták...

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. és azóta sem bántam meg egyetlen pillanatát a nyilvánvaló nehézségek ellenére. Köszönöm, hogy itt lehetek!"
"Én büszke vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek, amit azt hiszem mindig is csinálni akartam. Büszke vagyok, hogy Gáspár-os voltam és vagyok. Igen itt kezdtük sokan és ide is érkeztünk vissza."

Mottó

"Őrizd meg, kedves fiam, jó erkölcsödet, óvatos légy barátaid megválasztásában, a rossz társaságot és a henyeséget kerüld. Légy hű munkaadódhoz, az Isten fog segíteni törekvéseidben."

(Gáspár András édesapjának intelmei fiához)

 

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

 

Elérhetőség

Kecskeméti Szakképzési Centrum
Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

6000 Kecskemét,
Hunyadi tér 2.

Tel.: (+36) 76 480 744
Fax: (+36) 76 487 928

Email: gaspar@kecskemetiszc.hu

OM kód: 203041/ 012108

Térkép