Szakgimnázium

Szakgimnáziumi képzések

Szakközépiskola

Szakközépiskolai képzések

Érettségi után

Érettségi utáni szakképzés

Szakiskola után

Felnőttoktatás

Beiskolázás

2018 - 2019

„Ép lélekből épülj!”

Jelenlegi hely

Ezzel a jelmondattal rendezte meg  az elmúlt hétvégén a veszprémi Táncsics Mihály Szakgimnázium és  a Porta Speciosa Egyesület a XXIII. Nemzetközi Építész Diákkonferenciát.

Kecskemétről 4 magasépítő technikus diák képviselte a KSZC Gáspár András Szakgimnáziumot. A „Kapu-Kép-Környezetemből II.” műemlékvédelmi felmérési pályázatban ismét szép siker született: Konkoly Nelli és Varga Melinda által a Kecskeméti Ifjúsági Otthon oldalkapujáról készített pályamunkak III. díjat nyert. Felkészítőjük Jóljárt Zoltán tanár úr volt.

A „Kápolnák a Kárpát-medencében” tablópályázatra közel 40 pályaműből két színvonalas alkotás képviselte iskolánkat, Borbély Norbert és Kisnagy Bence munkái. Felkészülésüket segítették Peity Márta és Farkas Tünde tanárnők. 

Mi mondtuk - Rólunk mondták...

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. és azóta sem bántam meg egyetlen pillanatát a nyilvánvaló nehézségek ellenére. Köszönöm, hogy itt lehetek!"
"Én büszke vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek, amit azt hiszem mindig is csinálni akartam. Büszke vagyok, hogy Gáspár-os voltam és vagyok. Igen itt kezdtük sokan és ide is érkeztünk vissza."

Mottó

"Őrizd meg, kedves fiam, jó erkölcsödet, óvatos légy barátaid megválasztásában, a rossz társaságot és a henyeséget kerüld. Légy hű munkaadódhoz, az Isten fog segíteni törekvéseidben."

(Gáspár András édesapjának intelmei fiához)

 

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

 

Elérhetőség

Kecskeméti Szakképzési Centrum
Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

6000 Kecskemét,
Hunyadi tér 2.

Tel.: (+36) 76 480 744
Fax: (+36) 76 487 928

Email: gaspar@kecskemetiszc.hu

OM kód: 203041/ 012108

Térkép